Samtext

SAMTEXT CREATIVE

  • Behöver du text till en broschyr, en serie bloggartiklar eller fräscha upp dina webbsidor?

  • Kanske det är hög tid att sätta ihop det där nyhetsbrevet som skulle gått ut för länge sedan?

  • Kanske företagets språkliga ton behöver förnyas så den verkligen når fram till målgruppen?

Samtext Creatives engagerade skribenter och textförfattare finns här för att ge dig texter med språklig precision och den korrekta tonen.

Samtext Creative skriver texter som träffar

Det här med att skriva en bra text som får uppmärksamhet eller leder till försäljning är ett hantverk som kräver en konstnärlig touch, eftertanke och en hel del bakgrundsinformation. För att kunna träffa rätt bemödar vi oss inte bara att ta reda på vad du vill uppnå med texten utan vi lägger även stor vikt vid att ta reda på så mycket som möjligt om målgruppen. Den digitala utvecklingen och de oändliga valmöjligheterna har satt läsaren i förarsätet. Om inte texterna griper tag i läsarna direkt så klickar de sig vidare.   

När läsaren rätar på ryggen, drar på smilbanden eller blir extra intresserad då vet vi att texten du fått från oss har träffat rätt.

Kreativitet + korrektur = kvalitet

Det finns ett element av oförutsebarhet i en kreativ text – det är något nytt, det står något du inte sett förut. Det oväntade är i sig något som gör texten intressant. Vi skriver texter som talar till din målgrupp och det kräver skribenter som faktiskt är i stånd till att skriva nytt och friskt. Det kräver en kreativ ådra.

Samtidigt så har kreativiteten en formell sida. Grammatik och ortografi (stavning, avstavning, interpunktion, särskrivning etc.) ska vara korrekt och typografiska regler måste följas. Samtext Creative har sitt ursprung i Samtext översättningsbyrå som har decenniers erfarenhet av översättning, redigering och korrektur. Vi har tagit med oss våra unika och grundliga kvalitetssäkringsrutiner från dessa språktjänster – den text du får ska inte bara vara kreativ utan måste även vara felfri.

Mer info?

Klicka runt i menyn ovan, där kan du läsa om olika typer av texter vi arbetar med eller ring Linda010 147 8272 för att höra hur Samtext Creative kan ge dig den text du behöver.

“När läsaren rätar på ryggen, drar på smilbanden eller blir extra intresserad då vet vi att texten du fått från oss har träffat rätt”
Samtext logo
Samtext Sweden AB
Solkraftsvägen 16B
135 70 Stockholm
Tel: 010 147 8272