Samtext Norway

Smarta tips om hur du översätter och skriver bra texter. Inte fullt så smarta men definitivt intressanta djupdykningar i språkliga finurligheter. Och så lite om oss själva.

 

Borta från kontoret? Så här skriver du ett bra autosvar (frånvaromeddelande)

Borta från kontoret? Så här skriver du ett bra autosvar (frånvaromeddelande)

Planerar du att vara borta från kontoret några dagar? Innan du stänger mailprogrammet och slår av datorn, kom ihåg att lägga in ett frånvaromeddelande som visar att du bryr dig om dina kontakter – även om du inte just nu vill prata med dem.

Läs hela inlägget

 

Kvalitetsöversättningar ser till att Webcruiters rekryteringslösning fungerar optimalt i alla länder

Webcruiters rekryteringsverktyg används i alla nordiska länder och utvecklas löpande vilket ställer stora krav på kvaliteten på översättningen till de olika språken. Efter flera års samarbete övertygar Samtext fortfarande – både när det gäller kvalitet, tillgänglighet och uppföljning.

Läs hela inlägget

 

Så skriver du en bra titel på nätet

Vare sig du skriver ett blogginlägg för din verksamhet, ett nyhetsbrev, en produktsida eller något annat textrelaterat, så är titeln, eller rubriken, den viktigaste komponenten. I kombination med bilden ska den få läsaren att stanna till, samtidigt som den bör vara lockande nog att man vill klicka på den för att läsa det kompletta innehållet.

Läs hela inlägget

Samtext logo
Samtext Sweden AB
Solkraftsvägen 16B
135 70 Stockholm
Tel: 073 707 2002