Samtext Norway

Jobba hos oss

Publicerad 16 januari 2018:

COPYWRITER / VERSIONERINGSTALANG

 

Trond Samstad | VD

Vi söker en copywriter för ett tre månader långt projekt – med möjlighet till fast anställning därefter. Tillträde omedelbart.

På Samtext kommer du jobba med allt ifrån webbtexter och produktbeskrivningar till spänstig marknadskommunikation och katalogtexter. Även om det viktiga är att du har en talangfull penna så hoppas vi att du har lust att vidareutveckla dig och har ett intresse för främmande språk. Hos oss sker nämligen mycket av magin i gränslandet mellan copywriting och översättning, där du kommer att arbeta med att versionera och anpassa i huvudsak engelska, norska och danska texter till den svenska marknaden.

Du bör vara snäppet över medel när det gäller det engelska språket men din förmåga att förstå en specifik målgrupp och att skriva för just dem är långt viktigare. Det är meriterande om du kan InDesign.

  • Du får professionella och trevliga kollegor som brinner för sitt jobb och vill utveckla varandra.
  • Du blir en del av ett team som växer kraftigt. Ambitionen är att bli top dog inte bara vad gäller kvalitet utan även till storlek. Tillväxtmotorn är texternas kvalitet, det är därför din förmåga att uttrycka dig i skrift är så viktig. Samtext är synonymt med kvalitet i branschen.

Skicka din ansökan med CV till stockholm@samtext.com med ”Ansökan copywriter” i ämnesraden. För närmare information kontakta vår norska VD Trond Samstad på tel. +47 90 60 99 46. Ansökningstiden går ut den 31 januari 2018.

 

Frilans

Är du en språkperfektionist och dessutom mer insatt än andra i något ämne? Med dryga 200 projekt i månaden inom en rad olika ämnesområden är vi alltid intresserade av duktiga översättare, undertextare och korrekturläsare.  Skicka in en ansökan till stockholm@samtext.com.

Samtext logo
Samtext Sweden AB
Gotlandsgatan 75
116 38 Stockholm
Tel: 08-714 79 97