Samtext

Medarbetare

Text

Marco Bonassi

Marco Bonassi Översättare


073 707 2002
marco.bonassinospam@samtext.com

Marco har studerat juridik och därefter vidareutbildat sig inom kommunikation och ledarskap. Marco är ingen kugge i hjulet utan själva spindeln i nätet och här på Stockholms-kontoret har han hållit i trådarna sedan 2006.

Att hålla reda på fler än 300 översättare och copywriters, att alltid hitta rätt person för rätt jobb och respektera så gott som omöjliga deadlines är en lätt match för denne tvåbarnsfar. Kanske beror lugnet på rötterna i Italien. Många gånger har vi suktat efter hans lunchlådor från sin alldeles äkta italienska mamma.

När han inte lotsar våra översättare och kunder genom komplicerade och ibland otroligt brådskande projekt är Marco en fantastisk bildkonstnär och den som står för motivet på julkorten vi skickar från kontoret.

Kristian Wauger Johansen

Kristian Wauger Johansen QC Manager för subtitling


kristiannospam@samtext.com

Kristian är norrbaggen som talar flytande svenska, tyska, franska och engelska – och norska då, om du insisterar. Han är utbildad facköversättare från engelska på Universitetet i Agder i Norge, och läste ett studieår vid The Victoria University of Manchester i England (ämnena franska, nederländska och tyska). Strax efter examen rekryterades Kristian av Samtext, och blev därmed vår förste fast anställde – i september 1996.

Förutom att han är en av få som faktiskt gillar grammatik, skriver Kristian touch typing snabbare än de flesta pratar, och har själv jobbat som undertextare. Detta, i kombination med 20 års erfarenhet som projektledare, gör att de uppdrag du ger honom alltid blir utförda med största professionalism.

Kristian fascineras av komplexa språk, vilket innebär att finska faktiskt låter vackert i hans öron. Annat örongodis är allt från Mozart och Bach till Baccara och Pink Floyd. Wauger Johansen är även besatt av Eurovision Song Contest och tillsammans med likasinnade har han varit på flera finaler i utlandet. Vad har då denna stjärna på nattduksbordet? Finsk grammatik, naturligtvis.

Administration

Maj-Lis Mansfeld

Maj-Lis Mansfeld Key Account Manager


0733-20 24 79
infonospam@samtext.com

Maj-Lis är vår Key Account Manager och vår hjälte vid telefonen. Maj-Lis är utbildad kommunikatör, har arbetat som bland annat terapeut och kursledare och har lång erfarenhet av marknadsföring inom en rad organisationer och företag.

När hon inte samtalar med gamla eller nya kunder eller sammanställer marknadsföringsmaterial tycker hon om att spendera tid med sin familj och sina katter. En annan favoritsysselsättning är att sköta om sin trädgård och att läsa. Maj-Lis är också ett hängivet fan av svenska kungahuset och missar ingen av prinsessan Madeleines uppdateringar på sociala medier.

Katrin Pasic

Katrin Pasic Marknadskonsult


08 400 63 628
marketing.swedennospam@samtext.com

Katrin kommer från västkusten, närmare bestämt Kungsbacka. Hennes far var toffelmakare och gjorde träskor på löpande band som han sålde i sin lilla butik i Göteborg. Att sälja var definitivt en del av familielivet.

Katrins karriär som säljare började redan i tidig ålder i en kiosk i Onsala. Hon fortsatte sedan till chokladhjulen på Gröna Lund i Stockholm. I Köpenhamn fortsatte sedan försäljningen i större skala, allt från hemmastickade mössor, till kurser och utbildningar, böcker, smycken och elektronisk utrustning. Flera säljkurser/säljutbildningar avverkades på vägen och naturlig professionalism blev hennes varumärke.

Nu åtnjuter vi hennes stora erfarenhet och kunskap inom området och vi är väldigt glada att ha henne ombord. För henne finns det ingenting som är för mycket när det gäller att ge maximal service vare sig det gäller träskor eller översättningar.

Fun fact: Katrin plockar allt hon finner i naturen som går att äta och hon syltar, saftar och fryser in. Hon älskar att baka bärpajer och bjuda sina vänner på dessa läckerheter – en favorit sysselsättning kan man säga. Vi hoppas att pajproduktionen blir så stor att hon tar med sig några till jobbet. Vi lever på hoppet.

God bärjakt, Katrin!

Linda Larsen

Linda Larsen Projektledare


010 147 8272
stockholmnospam@samtext.com

Samtext logo
Samtext Sweden AB
Solkraftsvägen 16B
135 70 Stockholm
Tel: 073 707 2002