Samtext Norway

Medarbetare

Text

Line Jacobsen Kreativ ledare


line.jacobsennospam@samtext.com

Line är en sprudlande person som brinner för kommunikation – i begreppets allra vidaste bemärkelse. Extra engagerad blir hon när hon får chansen att jobba med texter och deras kommunikation i sin helhet med tillhörande bilder och visuella element. Detta intresse har tagit henne genom studier inom mode, fotografi och marknadsföring, samt till en Bachelor inom media och kommunikation.

Line har under sina studieår inhämtat både kulturella och språkliga erfarenheter från bland annat Italien och USA. Detta har gett henne inblick i kulturella egenheter som till exempel vikten av att kunna gestikulera korrekt på det lokala postkontoret i Milano. Det gäller att bli tagen på allvar om man ska kunna betala sina räkningar.

Som kreativ ledare ser hon till att våra textförfattare levererar lysande texter med företagets språkliga riktlinjer i åtanke. Hon hjälper även våra kunder att utveckla sin unika ton. Line är länken mellan kundens idéer, textförfattaren och slutresultatet – en text som träffar läsaren mitt i hjärtat.

Projektledning

Marco Bonassi Projektledare


08-714 79 97
marco.bonassinospam@samtext.com

Marco har studerat juridik och därefter vidareutbildat sig inom kommunikation och ledarskap. Marco är ingen kugge i hjulet utan själva spindeln i nätet och här på Stockholms-kontoret har han hållit i trådarna sedan 2006.

Att hålla reda på fler än 300 översättare och copywriters, att alltid hitta rätt person för rätt jobb och respektera så gott som omöjliga deadlines är en lätt match för denne tvåbarnsfar. Kanske beror lugnet på rötterna i Italien. Många gånger har vi suktat efter hans lunchlådor från sin alldeles äkta italienska mamma.

När han inte lotsar våra översättare och kunder genom komplicerade och ibland otroligt brådskande projekt är Marco en fantastisk bildkonstnär och den som står för motivet på julkorten vi skickar från kontoret.

Kristian Wauger Johansen Projektledare för film


kristiannospam@samtext.com

Kristian är norrbaggen som talar flytande svenska, tyska, franska och engelska – och norska då, om du insisterar. Han är utbildad facköversättare från engelska på Universitetet i Agder i Norge, och läste ett studieår vid The Victoria University of Manchester i England (ämnena franska, nederländska och tyska). Strax efter examen rekryterades Kristian av Samtext, och blev därmed vår förste fast anställde – i september 1996.

Förutom att han är en av få som faktiskt gillar grammatik, skriver Kristian touch typing snabbare än de flesta pratar, och har själv jobbat som undertextare. Detta, i kombination med 20 års erfarenhet som projektledare, gör att de uppdrag du ger honom alltid blir utförda med största professionalism.

Kristian fascineras av komplexa språk, vilket innebär att finska faktiskt låter vackert i hans öron. Annat örongodis är allt från Mozart och Bach till Baccara och Pink Floyd. Wauger Johansen är även besatt av Eurovision Song Contest och tillsammans med likasinnade har han varit på flera finaler i utlandet. Vad har då denna stjärna på nattduksbordet? Finsk grammatik, naturligtvis.

Administration

Maj-Lis Mansfeld Key Account Manager


0733-20 24 79
infonospam@samtext.com

Maj-Lis är vår Key Account Manager och vår hjälte vid telefonen. Maj-Lis är utbildad kommunikatör, har arbetat som bland annat terapeut och kursledare och har lång erfarenhet av marknadsföring inom en rad organisationer och företag.

När hon inte samtalar med gamla eller nya kunder eller sammanställer marknadsföringsmaterial tycker hon om att spendera tid med sin familj och sina katter. En annan favoritsysselsättning är att sköta om sin trädgård och att läsa. Maj-Lis är också ett hängivet fan av svenska kungahuset och missar ingen av prinsessan Madeleines uppdateringar på sociala medier.

Samtext logo
Samtext Sweden AB
Gotlandsgatan 75
116 38 Stockholm
Tel: 08-714 79 97